Nieuws uit Zevenaar en omstreken

Site-archief

Afbeelding

De consequenties van Nina Weijers

De consequenties van Nina Weijers

Wil je eens wat anders lezen dan dat je gewend bent? Dan is dit een boek met hele mooie zinnen er in. Afgemaakt. Daarom lees ik b.v. zo graag Hubert Lampo. Die nauwkeurigheid bij het gebruik van e Nederlandse taal. En vrolijk werd ik van haar verhaal. šŸ™‚ Met vreugde lees ik hoe ze iets “groots” als b.v. een bepaalde kunstliefhebber in een paar zinnen de poten onder zijn stoel wegschrijft.
Typisch verhaal van het te vroeg geboren kind Minnie. En dat heeft dagelijkse avonturen tot gevolg. Kleine, grote, ontroerende maar altijd mooi opgeschreven. Ik vertel verder niets, ga maar lezen. Ik ben blij dat ik het boek heb want het vraagt erom nog eens gelezen te worden. Daarom heb ik alle passages gemarkeerd die in nog eens onder de loep wil nemen. Haar volgende boek koop ik ongeziens.

Afbeelding

Wat verdient het raadslid in Zevenaar

Wat verdiet het raadslid in Zevenaar

Natuurlijk kan ik als raadslid niet achterblijven nu ik de bedragen heb gepubliceerd wat wethouders en burgemeester verdienen. Dus bij deze mijn loonstrookje.

Afbeelding

Mooie brochure Noordtak

Mooie brochure Noordtak

Pro-rail weet heel goed wat ze doet. Vandaag kwam een mooie folder binnen.

Afbeelding

We houden toch ook wel een beetje van Duiven

We houden toch ook wel een beetje van Duiven

Afbeelding

En nog een foto van de Leuro

En nog een foto van de Leuro

Heb ik beloofd aan Gerard Hendriksen,

Afbeelding

Geld en miljoenen

Geld en miljoenen

Waar haal je miljoenen vandaan? Dat doe je op gelijke wijze als de Nederlandse staat.

In deze koffer een half miljoen leuro. De rest ligt ook op een andere plaats. Het geld is klaar voor als we 1 Liemerse gemeente worden. Dan ook 1 geldstelsel: De Leuro.

In de volgende waarden:

2,5 Leuro (Rijnwaarden)
5 Leuro (Zevenaar)
10 Leuro (Duiven)
20 Leuro (Westervoort)

Op de geldsoort zijn van de diverse gemeentes opmerkelijke beelden geplaats/gedrukt/gewatermerkt.

Dit geld is vooral bedoeld ter stimulering van de regionale economie.

Afbeelding

Samenwerking AIVD en ASN

Samenwerking AIVD en ASN

Thomas Andrews Drake (born 1957) is a former senior executive of the U.S. National Security Agency (NSA), a decorated United States Air Force and United States Navy veteran, and a whistleblower.

Thomas Drake heeft al eerder zijn boekje open gedaan. Samen met Snowden hebben ze uren lang gepraat over de afluistersituatie ook die in West Europa. In de NRC van zaterdag 27 oktober j.l. legt hij de samenwerking uit tussen de AIVD en NSA. Geheime diensten hielpen de NSA met nog meer informatie dan gevraagd werd. Allemaal in de veronderstelling dat ze info terugkregen. Misschien daarom een blije Rutte die het zegt fijn te vinden dat de dialoog op gang is gekomen na het afluisteren van Merkel? Of Plassterk, want Timmermans moet blijkbaar zwijgen, die er helemaal een potje van maakt. “Ik mag dit zeggen want de Amerikanen hebben het niet als geheim bestempeld”. Natuurlijk begrijp ik dat we terroristische aanslagen moeten voorkomen en zware criminelen opsporen. Maar Thomas Drake is duidelijk: “Spionage werkt verslavend, je wilt steeds meer te weten komen”.