Nieuws uit Zevenaar en omstreken

Onlangs kreeg ik een rondleiding van Niko Wiendels door het kultuurhus de Borg in Babberich. Opvallend hoe mooi deze van binnen is geworden! Er is duidelijk niet op de afwerking bezuinigd. De hoofd van de school nam ons enthousiast mee langs de lokalen. Vanaf het begin had de directeur geen gangenschool willen zien en dat was gelukt. Iedere ruimte is benut. De trap doet tevens dienst als zitplaatsen voor een theatertje. De klassen hebben allemaal een futuristisch electronisch bord. De verlichting kan aangepast worden op concentratie,

De tekst De Borg kwam er scheef op.......

Inkijkje in het kinderdagverblijf

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zicht op de kantine. Veel glas gebruikt

 

"Gang" richting de school

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: